Gastronomický festival v Habrech se opět vyvedl

Druhou červnovou sobotu bylo na Žižkově náměstí v Habrech živo, a to nejen po stránce gastronomické, ale i po stránce sportovní. Letošní ročník Gastronomického festivalu obohatila svým programem Sportovní organizace Wannado. Návštěvníci si mohli změřit síly na nafukovací překážkové dráze Ninja race a zastřílet si laserový biatlon. Mimo jiné mohla návštěvníky pobavit i Hopsej aréna.

Počasí přálo stejně jako v loňském roce, a tak mohlo plynout vše podle plánu. Letošní gastroprogram si vzali pod křídla pánové Jaromír Bursa a Robert Černík a za pomoci diváků připravili sushi.

Doprovodný program obohatila dechová kapela Věnovanka, HardFolková skupina Tři tečky a v závěru La Sklerosa Revival Band. V odpoledních hodinách program zpestřilo vystoupení zápasníka a držitele bronzové olympijské medaile Marka Švece a dalších sportovních klubů z území Místní akční skupiny Královská stezka o.p.s.

Po celý den byl rovněž k dispozici dětský koutek se skákacím hradem, malování na obličej a spousta dalšího vyžití, např. Cool wood dílna. Zájemci se mohli nechat i nalíčit nebo učesat.

Děkujeme všem návštěvníkům  za hojnou účast a budeme se těšit zase příští rok;)

Fotogalerie z akce je k dispozici na FB ZDE. Fotky nejen z letošního ročníku festivalu si potom můžete prohlédnout ZDE.